Enobarvni ločilni listi dimenzije 225 x 100 mm namenjeni uporabi v registratorjih, rinčnih mapah ter mapah s hitrovezno sponko. Z njihovo pomočjo lahko pregledno uredimo dokumete A4 ali A5 formata. Izdelani so iz kvalitetnega 225 g recikliranega kartona in prihajajo v intenzivnih barvah. V pakiranju je 100 ločilnih listov.
Proizvajalec: RAZNO
Izberi barvo:
4,32 €
Zaloga 4
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838732024363
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LOČILNI LISTI 225X100, KART., 100/1

- Material: 225 g recikliran karton
- Širina: 225 mm
- Višina: 100 mm
- Perforacija : 80-80
- Pakiranje: 100 listov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.