Trpežna vpenjalna letvica predstavlja vsestranski spenjalni sistem za nevezane in neperforirane dokumente. Zaradi zaobljenih konic letvice lahko enostavno razpremo in zamenjamo ali dopolnimo dokumente, ki jih želimo vpeti.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
0,27 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498046721
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LETVICA PVC A4 6MM

- Izdelane iz močnega in trpežnega PVC-ja
- Omogočajo vezavo do 60 listov 80-gramskega papirja
- Debelina vpetega svežnja: približno 6 cm (10 listov predstavlja približno 1 cm debeline)
- Dolžina: 297 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.