Kvalitetno večnamensko lepilo v plastični steklenički, ki se enostavno spere z vodo in ne vsebuje topil, zaradi česar je še posebno primerno za uporabo v šoli. Lepi papir, karton, les, klobučevino, tekstil in pluto med seboj ter tudi na kovino, porcelan, steklo, stiropor in plastične materiale. Lepilo je pakirano v veliki embalaži 850G/810ML.
Proizvajalec: UHU
30,89 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4026700463255
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LEPILO UHU TWIST&GLUE BREZ TOPIL 850G/810ML

- Večnamensko lepilo

- Lepi papir, karton, les, klubučevino, tekstil in pluto

- Veliko pakiranje

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.