Kvalitetno večnamensko lepilo v plastični steklenički, ki se enostavno spere z vodo in ne vsebuje topil, zaradi česar je še posebno primerno za uporabo v šoli. Lepi papir, karton, les, klobučevino, tekstil in pluto med seboj ter tudi na kovino, porcelan, steklo, stiropor in plastične materiale. Vrtljiva glava plastenke omogoča tri možnosti nanosa lepila: točkasto ter v široki ali ozki liniji.
Proizvajalec: UHU
3,08 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4026700463408
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LEPILO UHU TWIST&GLUE BREZ TOPIL 40G/37ML

- Večnamensko lepilo

- Lepi papir, karton, les, klubučevino, tekstil in pluto

- Vrtljiva glava

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.