Lepilo Uhu stick je lepilni stick za lepljenje papirja, tkanin in stiropora, s čistim preprostim in varčnim nanosom lepila. Prozorno lepilo brez topil, je nepogrešljivo za uporabo doma, v šoli in pisarni. Nanos lepila je hiter, čist in enostaven. Mogoče ga je sprati z vodo. Z rahlim pritiskom se enostransko nanese tanko plast lepila in stisne skupaj. Lepilni stick UHU je sinonim za lepilo za papir. Vsebina lepila 40g.
Proizvajalec: UHU
2,96 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 40267258
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LEPILO UHU STICK 40G

- Lepilni stick za lepljenje papirja, tkanin, kartona in stiropora
- Idealen za uporabo v šoli, doma in v pisarni
- Takojšne delovanje
- Brez topil
- Spere se z vodo
- Vsebina 40g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.