Izdelan iz bioksialno orientirane polipropilenske folije in lepilom iz naravnega kavčuka z dodatkom smol, topil in mehčal. Primeren je za ročno lepljenje lahkih, srednje težkih in težkih kartonov. Primeren za grobe in gladke površine ter uporabo pri nižjih in povišanih temperaturah. Obvezno skladiščiti v originalni embalaži pri normalnih pogojih, v temnem in suhem prostoru.
1,83 €
1,56 €
Zaloga 8
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838732144436
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LEPILNI TRAK SOLVENT 48X66 RJAV

- Izdelan iz bioksialno orientirane polipropilenske folije
- Širina traku: 48 mm
- Dolžina traku: 66 m
- Debelina traku: 60 μm
- Barva traku: rjava

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.