Izdelan iz bioksialno orientirane polipropilenske folije in lepilom iz naravnega kavčuka z dodatkom smol, topil in mehčal. Primeren je za ročno lepljenje lahkih, srednje težkih in težkih kartonov. Primeren za grobe in gladke površine ter uporabo pri nižjih in povišanih temperaturah. Obvezno skladiščiti v originalni embalaži pri normalnih pogojih, v temnem in suhem prostoru.
1,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3838732144436
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Lepilni trak Solvent 48 x 66 rjav

- Izdelan iz bioksialno orientirane polipropilenske folije
- Širina traku: 48 mm
- Dolžina traku: 66 m
- Debelina traku: 60 μm
- Barva traku: rjava

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.