Kvaliten lepilni trak znamke Donau dimenzije 18 mm x 33 m, rumenkasto prozoren, zagotavlja dolgotrajno obstojnost.
Proizvajalec: DONAU
0,49 €
Zaloga 31
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498023623
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka LEPILNI TRAK 18MM/33M DONAU PROZOREN

- Čvrst samolepilni polipropilenski trak rumenkaste barve.
- Visoka transparentnost
- Univerzalna uporaba. Primeren tako za pisarne kot za šolo in dom.
- Neviden na fotokopijah in telefaksnih kopijah
- Močno lepilo zagotavlja dolgotrajno obstojnost
- Širina traku: 18 mm
- Dolžina traku: 33 m

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.