Kuverta mapa z gumbom in žepom Leitz Cosy A4 Privacy Document Wallet, z elegantno zasnovo in privlačnimi mat barvami, z dodatnim žepom za shranjevanje in enega z zapiranjem na gumb, je zasnovana za shranjevanje in prenašanje občutljivih osebnih in poslovnih dokumentov, do 50 listov 80 g papirja, pri čemer je vsebina zaščitena in ni vidna. Kuverta mapa z gumbom je premium kakovosti, izdelana, iz 0,20 mm PP, ki ga je mogoče reciklirati.

Serija Cosy v slogu združuje udobje v domačem in delovnem okolju, z vrhunsko kakovostjo za ustvarjanje pozitivnega in produktivnega delovnega okolja.

Proizvajalec: Leitz
Izberi barvo:
7,14 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4002432125814
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Mapa kuverta z gumbom in žepom Leitz Cosy A4 3/1

- format: A4
- mapa kuverta z gumbom in žepom na zadnji strani
- iz neprozornega materiala za zaščito zaupnih podatkov
- ne vsebuje kislin in je varena pred kopiranjem, da se dokumenti ne poškodujejo
- 2x žepa za shranjevanje, 1x z zapiranjem na gumb, 1x odprtega za hiter dostop
- za shranjevanje do 50 listov 80 g papirja
- barve: rumena, svetlo modra, grafitno siva
- dimenzije: ‎31.3 x 23.5 x 0.8 cm
- material: PP, debeline 0,20 mm 
- teža: 160 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.