Trda stabilna kuverta izdelana iz troslojne valovite lepenke namenjene pošiljanju knjig, katalogov, koledarjev, fotografij, revij, prospektov in drugega občutljivega blaga, do debeline 50 mm. Močna valovita lepenka z ojačanimi robovi nudi optimalno zaščito pred zvijanjem in poškodbami. Kuverta ima vgrajen samolepilni trak za hitro in enostavno zapiranje. Za hitro odpiranje kuverte služi vgrajen trak za lažje odtrganje.
Proizvajalec: Razno
1,75 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5904035308375
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kuverta A3 lepenka samolepilna valovita FSC 370x540+50

- kartonska kuverta vrečka
- material: troslojna valovita lepenka 3 mm
- močna troslojna valovita lepenka za optimalno zaščito pred zvijanjem
- ojačani robovi za dodatno zaščito
- samolepilni trak za enostavno zapiranje
- vdelan trak za hitro in enostavno odpiranje
- certifikat FSC
- barva: natur
- notranje dimenzije (širina x višina): 370 x 540+50 mm
- razširljive do 50 mm
- pakiranje v vezu: 100 kos
- cena: za kos

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.