Okrogle asvaltne krede Milan Fi.2 Maxi, so narejene iz kalcijevega karbonata. Se enostavno brišejo in ne vsebujejo kazeina ali mavca. Pakiranje vsebuje 2 beli kredi in 3 krede v vsaki barvi: rumena, modra, oranžna, rdeča, zelena in vijolična. Približna velikost kred Maxi: Ø 2,5 cm X 10 cm.
Proizvajalec: MILAN
4,51 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574072423
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kreda asfaltna Milan Fi.2 Maxi, barvne 20/1

- ne vsebujejo kazeina ali mavca
- narejene iz kalcijevega karbonata
- se ne drobijo in prašijo
- primerna za pisanje po talnih površinah (asfalt, beton)
- paket vsebuje: 2x beli kredi, 3x rumene krede, 3x modre krede, 3x oranžne krede, 3x rdeče kreda, 3x zelene krede in 3x vijolične krede
- debelina krede: Ø 2,5 cm
- dolžina krede: 10 cm
- v zavitku je 20 kred

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.