Korekturni svinčnik s hitro sušečo korekturno tekočino Donau, 10 ml, bele barve.
Proizvajalec: DONAU
1,33 €
Zaloga 4
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003106507399
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KOREKTURNI SVINČNIK 10ML BEL

- Kovinska konica zmanjšuje porabo in omogoča natančen nanos korekture
- Prozoren pokrovček z zaponko
- Korekturna tekočina izdelana na alkoholni osnovi
- izjemna pokrivnost korekturnega sredstva
- Hitro sušeča korekturna tekočina
- V svinčniku je kovinska kroglica, ki olajša mešanje korekture
- Vsebina: 10 ml

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.