Namizni koledar namenjen planiranju sestankov, obletnic ter poslovnih in osebnih opravil. Vložni blok s špiralno vezavo vsebuje 53 listov iz 80-gramskega brezlesnega papirja in je trojezičen (slovensko-angleško-nemški) z označenimi slovenskimi in tujimi prazniki. Koledarski del je dvostranski in vsebuje vsak teden na svoji strani, oštevilčene tedne, pripadajoči mesec in praznike.
Proizvajalec: RAZNO
6,56 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3831122101316
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KOLEDAR NAMIZNI PVC 2021

- Dvostranski tisk
- Špiralna vezava
- 53 listov 80-gramskega brezlesnega papirja
- Trojezičen koledar

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.