Ikonični model Ecridor s svojo šesterokotno silhueto daje rokodelcem Caran d’Ache prosto pot, da pokažejo svoje spretnosti pri visoko natančnem graviranju. Nenehno iščejo nove motive giljoše, izpopolnjujejo svoj talent in ustvarjalnost ter ustvarjajo nove inovativne tehnike. Nova kreacija Ecridor Match Point vključuje svet tenisa, slavi zmagovalno točko in lepoto igralčeve geste pri zadetku odločilnega udarca. Oblika teniške mreže, ki je fino vgravirana z laserjem, se razkrije na šesterokotnem držalu kemičnega svinčnika, prevlečenega s paladijem.

Teniška žogica, okronana z lovorovim vencem, se pojavi na sredini mreže in gre zmagovito skozi drugo stran igrišča. V zadnji aluziji na tenis je konica peresa okrašena z elegantno teniško žogico v reliefu.

Švicarsko družinsko podjetje Caran d’Ache se z novim modelom Ecridor Match Point poklanja talentu svoje ambasadorke, mlade švicarske igralke Belinde Bencic.

Oblika teniške mreže se razprostira na 6 straneh kemičnega svinčnika, teniška žogica na retro sponki je okronana z lovorovim vencem kot simbolom zmage. Potisni gumb v reliefu v obliki teniške žogice je izdelan v tehniki tamponskega tiska in prozorne smole.
Proizvajalec: Caran d'Ache
Izdelek trenutno ni na voljo. Za več informacij in pomoč pri nakupu smo dosegljivi na 051 222 980 ali marker@marker.si
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svničnik Caran d'Ache Ecridor Match Point

- kemični svinčnik šesterokotne oblike iz nerjavečjega jekla
- dodatna zaščita: prevlečeno s paladijem
- primerno za darilo v elegantni darilni embalaži
- vložek Goliath medium (M) debeline v črni barvi
- zagotavljeno pisanje do 600 A4 strani oz. 8000 m
- doživljenjska mednarodna garancija
- dimenzije: 0.8 x 12.8 x 0.8 cm
- posebna izdaja
- teža 25 g
- izdelano v Švici

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.