Brezčasen kemični svničnik Caran d'Ache Ecridor™ Cubrik ima z diamantno gilošo gravirane geometrijske črte, ki tvorijo neskončnost kock na šestih straneh platinastega ohišja, ki se elegantno ujemajo z njegovo platinasto prevleko. Cubrik je ena od velikih klasik iz Maison Caran d’Ache in sinonim za eleganco, robustnost in zanesljivost, ki so vodilo švicarske oznake kakovosti. Njegovo prepoznavno šesterokotno držalo mu je prislužilo status sodobne ikone.

Vložek Goliath, iz nerjavečega jekla in volframovega karbida zagotavlja neprimerljivo udobje pisanja do 600 A4 strani oz. 8000 m.

Proizvajalec: Caran d'Ache
185,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 8-14 dni
Šifra izdelka 7630002307666
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svničnik Caran d'Ache Ecridor Cubrik

- primerno za unikatno darilo v elegantni darilni embalaži
- kemični svinčnik Ecridor Cubrik šesterokotne oblike
- medeninasto ohišje s prevleko, prevlečeno s platino
- logotip Caran d'Ache, lasersko graviran na gumbu
- poliran gumb in polirana gibljiva sponka
- graviranje v obliki neskončnosti kock
- tehnika graviranja: diamantna giloša
- vložek Goliath medium (M) debeline v črni barvi
- zagotavljeno pisanje do 600 A4 strani oz. 8000 m
- dimenzije pisala: 128 mm, premer 8 mm
- dimenzije škatlice: 184 x 80 x 40 mm
- nadomestni vložki Goliath
- dimenzije: 128 mm, premer: 8 mm
- teža 250 g
- zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made
- Ref. 890.377

 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.