Ecridor je ena od velikih klasik iz Maison Caran d’Ache in je sinonim za eleganco, robustnost in zanesljivost, ki so vodilne besede švicarske oznake kakovosti. Njegovo takoj prepoznavno šesterokotno držalo mu je prislužilo status sodobne ikone.

Geometrijske črte. Neskončnost kock. Kemični svničnik Caran d'Ache Ecridor Cubrik se bohoti z edinstveno giljošo. Kaskada kubičnih oblik, ki ga krasi, je čista tehnična iznajdljivost in rezultat edinstvenega strokovnega znanja v svetu graviranja. Prevleka iz paladija za prestižen sijaj, kvaliteto pa mu zagotavlja nerjavečo jeklo iz katerega je izdelan. Kemični svinčnik Ecridor Cubrik zagotavlja do 600 A4 strani oz. 8000 m, zahvaljujoč priznanemu vložku, polnilu Goliath.
Proizvajalec: Caran d'Ache
185,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002307666
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svničnik Caran d'Ache Ecridor Cubrik

- kemični svinčnik šesterokotne oblike narejen iz nerjavečega jekla
- primerno za darilo v elegantni darilni embalaži
- držalo kemika je posrebrenem, prevlečenem z rodijem
- vložek Goliath medium (M) debeline v črni barvi
- zagotavljeno pisanje do 600 A4 strani oz. 8000 m
- dimenzije: 5.12 x 0.39 x 0.39 cm
- teža 50 g
- izdelano v Švici

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.