Limitirana, pisana in drzna kolekcija Leman spominja ne lepoto švicarskega jezera Leman. Leman Blue kemični svinčnik Caran d'Ache, je elegantno okrogle oblike, posrebren in dokončno obdelan z rodijem. Za osebno noto pisala poskrbi lakiranje telesa pisala v modrem odtenku. Vložek / nadomestno polnilo Goliath medium (M) debeline v črni barvi zagotavlja pisanje do 600 A4 strani. Pisalu pripada elegantna darilna šatuljica.

Edinstvena kolekcija Caran d’Ache + Klein Blue® razkriva umetnost v njeni najčistejši obliki. La Maison Caran d'Ache, ki združuje svoje barvno znanje in izkušnje s strastnimi rokodelci z edinstvenim znanjem in izkušnjami, se pokloni enemu najbolj osupljivih umetnikov svoje generacije: Yvesu Kleinu.

Klein goji najrazličnejše načine izražanja. Piše z nalivnim ali kemičnim svinčnikom, da polepša svoje delo, objavlja knjige in članke. Riše bodisi s svinčnikom bodisi z grafitnim svinčnikom, da s skicami krasi svoje popotne zvezke. Zato je bilo ponovno pregledanih nič manj kot sedem ikoničnih izdelkov Caran d’Ache, kar je povzročilo edinstveno omejeno kolekcijo.
Proizvajalec: Caran d'Ache
415,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002327053
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svničnik Caran d'Ache Léman Blue

- kemični svinčnik okrogle oblike iz nerjavečega jekla, posrebreno in dokončno obdelano z rodijem
- primerno za darilo v elegantni darilni embalaži
- vložek Goliath medium (M) debeline v črni barvi
- zagotavljeno pisanje do 600 A4 strani
- doživljenjska mednarodna garancija
- dimenzije 5,31 x 3,94 x 3,94 cm
- limitirana serija
- teža 30 g
- izdelano v Švici

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.