BP-S-F je kemični svinčnik z zamenljivim polnilom in volfram karbidno kroglico, ki je odporna na padce. Navdušeni boste nad pisanjem brez napora. Njegova konica je pravi izziv za pisanje. Barva ohišja je enaka barvi pisanja.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
1,03 €
Zaloga 10
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505084560
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KEMIČNI SVINČNIK PILOT BP-S-F

- Kemični svinčnik z zamenljivim polnilom
- Trpežna volfram-karbidna kroglica, ki je odporna na pritisk
- Rebrasti vzorec na ohišju omogoča natančno in udobno pisanje
- Debelina črte: 0,3 mm
- Velikost konice: 0,7 mm
- Teža: 8 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.