Nikoli do sedaj kemični svinčnik ni tako gladko drsel po papirju. Pilot Acrobal je opremljen s pritisnim mehanizmom in zamenljivim vložkom, ima ergonomski oprijem, kar omogoča udobno pisanje. Konica je izdelana iz volframovega karbida in je ni mogoče poškodovati. Kemični svinčnik ne packa in omogoča stalen dotok črnila. Barva ohišja je enaka barvi pisanja.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
2,00 €
Zaloga 9
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505424274
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KEMIČNI SVINČNIK PILOT BAB-15M-BG "Acroball Plastic Clip"

- Pisalo na pritisni mehanizem z zamenljivim polnilom
- Trpežna kroglica iz volframovega karbida, ki je odporna na pritisk
- Ergonomsko oblikovano gumirano držalo omogoča natančno in udobno pisanje
- Ne packa in omogoča stalen dotok črnila
- Debelina črte: 0,27 mm
- Velikost konice: 0,7 mm
- Teža: 10 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.