Nikoli do sedaj kemični svinčnik ni tako gladko drsel po papirju. Pilot Acrobal je opremljen s pritisnim mehanizmom in zamenljivim vložkom, ima ergonomski oprijem, kar omogoča udobno pisanje. Konica je izdelana iz volframovega karbida in je ni mogoče poškodovati. Kemični svinčnik ne packa in omogoča stalen dotok črnila. Barva ohišja je enaka barvi pisanja.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
2,03 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505424274
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KEMIČNI SVINČNIK PILOT BAB-15M-BG "Acroball Plastic Clip"

- Pisalo na pritisni mehanizem z zamenljivim polnilom
- Trpežna kroglica iz volframovega karbida, ki je odporna na pritisk
- Ergonomsko oblikovano gumirano držalo omogoča natančno in udobno pisanje
- Ne packa in omogoča stalen dotok črnila
- Debelina črte: 0,27 mm
- Velikost konice: 0,7 mm
- Teža: 10 g

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.