Kemični svinčnik Pentel Kachiri BK457S je kemični svinčnik opremljen z ergonomskim držalom, ki omogoča udobno pisanje, in pritisnim mehanizmom. Transparentno ohišje, ki je narejno iz kakovostne plastike, pa omogoča sledenje porabi črnila.
Proizvajalec: PENTEL
Izberi barvo:
1,66 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4016284336113
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KEMIČNI SVINČNIK PENTEL Kachiri BK457

- debelina konice: 0,7 mm
- ergonomsko gumirano držalo
- plastično ohišje
- viden nivo črnila
- pritisni mehanizem
- barva črnila: črn, moder, rdeč, zelen

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.