Izjemen kemični svinčnik s pritisnim mehanizmom znamke Tip Top Office z vrhunski razmerjem med kakovostjo in ceno. Vse barve ohišij pišejo z modro barvo.
Proizvajalec: TIP TOP
Izberi barvo:
0,47 €
Zaloga 92
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 3871284051029
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KEMIČNI SVINČNIK CITY, 0,7mm

- Pisalo s pritisnim mehanizmom
- Privlačno ohišje izdelano iz visokokvalitetne plastike
- Kromirano pritiskalo, obroček, konica in zaponka
- Odlično razmerje med kvaliteto in ceno
- Zamenljivo polnilo
- Debelina črte: 0,7 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.