Robustne in lične odložilne kasete za dopise Donau, A4 formata, namenjene shranjevanju različnih dokumentov, je mogoče vertikalno ali kaskadno zlagati.
Proizvajalec: DONAU
Izberi barvo:
4,00 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003106568154
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KASETE ZA DOPISE PP A4 PROZORNE

- Izdelane iz trpežnega polistirena, ki ga odlikuje izjemna trdoživost in robustnost
- Dovolj prostora za nalepke
- Kasete se lahko zlagajo navpično ali kaskadno
- Zunanje mere: 254x60x346 mm
- Notranje mere: 244x43x325 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.