Prozorni plastični odlagalnik oz. kasete formata A4 iz trde plastike in visoko kakovostnih materialov so nadgradljive in jih lahko zložite eno na drugo. Z ekstra velikim izrezom za enostaven izvzem dokumentov. Vključene so etikete za označevanje. Velikost (Š x G): 25,5 x 35,7 cm. Standardna oblika, višina 7cm. Možnost uporabe posebnih profilov za dvig kaset 5234-00-00 (ni vključeno).
Proizvajalec: LEITZ
10,76 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4002432310999
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kaseta za dopise A4 prozorna PP 5226-02 Leitz

- format A4
- nadgradljive kasete
- visoko kakovostni materiali
- priložene etikete za označevanje
- velikost (Š x G): 25,5 x 35,7 cm
- visoko kakovostni materiali
- standardna oblika, višina 7cm.

 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.