Namizni odlagalniki oz. kasete za odlaganje dokumentov do velikosti A4, so narejene iz trpežne mešanice polistirena in polipropilena, so nelomljivi. Odlikujejo jih izjemna vzdržljivost in robustnost. Prostor za namestitev nalepk. Odlagalniki se lahko kombinirajo in nalagajo en na drugega.
Proizvajalec: OFFICE PRODUCTS
Izberi barvo:
3,32 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901503658475
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kaseta, odlagalnik za dopise A4 Office Products

- iz trpežne mešanice polistirena in polipropilena
- nezlomljiv, odlikuje ga izjemna vzdržljivost in robustnost
- prostor za namestitev nalepk
- odlagalniki / kasete se lahko kombinirajo in nalagajo en na drugega
- zunanje mere: 254x60x346 mm
- notranje mere: 244x43x325 mm
- različne barve

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.