Robustne in lične odložilne kasete za dopise z mrežastim dnom Donau, A4 formata, namenjene shranjevanju različnih dokumentov, je mogoče vertikalno ali kaskadno zlagati.
Proizvajalec: DONAU
3,38 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 9003106063901
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KASETA ZA DOPISE 346X25X60MM

- Izdelane iz trpežnega polistirena, ki ga odlikuje izjemna trdoživost in robustnost
- dno kasete z mrežastim vzorcem
- Dovolj prostora za nalepke
- Kasete se lahko zlagajo navpično ali kaskadno
- Zunanje mere: 252x65x370 mm
- Notranje mere: 242x60x325 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.