Transportna škatla P0.0 je narejena iz valovitega 3 slojnega kartona. Škatli P0.0 lahko osnovno višino 150 mm prilagodimo in dobimo še 4 manjše višine: 100, 85, 65 ali 50 mm. To naredite tako, da na robovih škatle zarežete in s tem priagodite višino. Škatla še vedno ostane čvrsta. Škatla P0.0 je paletam "prijazna", saj se idealno zlaga na standardne palete dimenzij 800x1200 mm.
Proizvajalec: RAZNO
0,51 €
Zaloga 60
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 1002003004005
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KARTONSKA ŠKATLA 150X150X150mm

Zunanje dimenzije:
- dolžina: 155 mm
- širina : 155 mm
- višina : 155 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.