Kalkulator Sharp EL-531XHWHC ima dvovrstični zaslon in omogoča izračunavanje 272 različnih funkcij v celoti. Njegova značilnost je neposredna algebrska funkcija (D.A.L.). Z velikostjo 80×158×14 mm, je kalkulator zelo praktičen in boste ga z lahkoto pospravili v vsako torbo ali večji žep. Njegova uporaba je priporočljiva v osnovnih in srednjih šolah ter na fakultetah, saj ima kalkulator mnogo naprednih funkcij. Njegova majhna teža, ki znaša le 101 g, ga naredi še bolj praktičnega, kar je z belim ohišjem kalkulatorja, zmagovalna kombinacija, ki vam bo prinesla marsikateri uspeh na matematičnih področjih. Za napajanje uporablja 1 x AAA baterijo, poskrbi za približno 17,000 delovnih ur.
Proizvajalec: SHARP
Izberi barvo:
19,69 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4974019029993
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TEHNIČNI KALKULATOR SHARP EL 531XHWAC

- Tip zaslona: dvovrstični
- 10-mestni zaslon
- Napajanje: baterijsko (1xAAA)
- Avtomatski izklop
- Plastične tipke
- Zaščitni pokrov
- Mere: 158x80x14 mm
- Teža: 101 g
- 272 funkcij
- Tipke za 1/x, x2, kvadratni koren, %, št. pi
- Izračun ulomkov
- Priklic zadnjega izračuna (ANS)
- Statistične operacije z eno spremenljivko
- Statistične operacije z dvema spremenljivkama
- Izračun aritmetične sredine, standardnega odklona in trigonometričnih funkcij

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.