Beli tehničnii kalkulator M240 s trpežnim belim zaščitnim pokrovom. Z dvovrstičnim zaslonom za branje (10+2 števke). Hkratni prikaz izraza in rezultata. 240 integriranih funkcij, vključno s 124 znanstvenimi funkcijami. Trigonometrične funkcije, parabolične in hiperbolične funkcije ter izračun do 6 različnih vrst regresije; pomnilnik za shranjevanje povprečij. Samodejni izračun ulomkov, kurzorske tipke za premikanje po menijih, struktura oklepajev, ki omogoča do 24 ravni, pomnilnik za shranjevanje spremenljivk, izračuni z uporabo stopinj, stopinj in radianov, vzajemna transformacija med pravokotnimi in polarnimi koordinatami, vzajemna transformacija med desetiškim in šestnajstim številskim sistemom, generator naključnih števil, odstotki, ulomki, kombinacije, permutacije, statistični izračuni, velike tipke s strukturno razporeditvijo, funkcije zapisa SCI/FIX/ENG, oblikovanje vsot. Napajanje: 2 x baterije AAA (priložene). Priložena navodila.
Proizvajalec: Milan
Izdelek trenutno ni na voljo. Za več informacij in pomoč pri nakupu smo dosegljivi na 051 222 980 ali marker@marker.si
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kalkulator tehnični Milan M240, bel

- tehničnii kalkulator M240 s trpežnim belim zaščitnim pokrovom
- dvovrstični zaslon za branje (10+2 števke)
- 240 integriranih funkcij, vključno s 124 znanstvenimi funkcijami
- trigonometrične funkcije, parabolične in hiperbolične funkcije ter izračun do 6 različnih vrst regresije
- pomnilnik za shranjevanje povprečij
- samodejni izračun ulomkov, kurzorske tipke za premikanje po menijih
- struktura oklepajev, ki omogoča do 24 ravni
- pomnilnik za shranjevanje spremenljivk
- zračuni z uporabo stopinj, stopinj in radianov, vzajemna transformacija med pravokotnimi in polarnimi koordinatami
- vzajemna transformacija med desetiškim in šestnajstim številskim sistemom
- generator naključnih števil, odstotki, ulomki, kombinacije, permutacije, statistični izračuni
- velike tipke s strukturno razporeditvijo
- funkcije zapisa SCI/FIX/ENG, oblikovanje vsot
- napajanje: 2x baterije AAA (priložene)
- vključuje navodila
- dimenzije: 16,7 x 8,4 x 1,9 cm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.