Kalkulator Canon WS-1210T je idealen za hitre izračune. Ima velik zaslon za prikaz števil in velike tipke za lažji vnos. Na zaslonu lahko prikaže do 12 števil. Kalkulator podpira številne funkcije, kot so odstotek podražitve ali pocenitve, vnos enojne ali dvojne ničle („0“ in „00“), izbira mesta decimalne vejice in zaokroževanje. Da kalkulator lahko uporabljate kjerkoli, ima ta vgrajeno baterijo in sončne celice.
Proizvajalec: CANON
27,52 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4960999291253
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka KALKULATOR KOM.CANON WS-1210T MO

- Št. številk: 12
- Zaslon: posebaj veliki LCD, prilagodljiv nagib
- Velikost zaslona: 102 × 23 mm
- Velikost prikazanih številk: 16,69 × 6,71 mm
- Velikost (D x Š x V): 198 × 150 × 38 mm
- Teža: 238 g
- Garancija: 1 leto

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.