Plastifikator dokumentov je primeren za srednje velike pisarne s stalno in pogosto uporabo. Tehnologija AutoSense zazna debelino žepka in določi optimalno nastavitev laminiranja. Napredni sistem za sledenje žepku, zazna morebitne zastoje papirja in se samodejno ustavi, ter potisne žepek nazaj ven, kar uporabniku omogoča ponovno poravnavo žepka. HeatGuard tehnologija poskrbi, da ohišje znižuje temperaturo grelnih valjev, ter da je ohišje varno ob dotiku z rokami. Omogoča hladno in vroče plastificiranje žepkov.
Proizvajalec: FELLOWES
573,79 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0043859763498
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Plastifikator A3 Fellowes Jupiter 2 Laminator

- Velikost vhodne reže (mm): 320 mm (A3)
- število valjev: 6
- čas predgretja: 60 sek (InstaHeat)
- temperaturne nastavitve: Avtomatski
- največja dovoljna debelina žepkov v mikronih: 250
- hladno plastificiranje: Da
- hitrost plastificiranja: 120 cm/min
- zaslon: Zaslon na dotik
- mehanika proti zatikanju: Avtomatski
- prihranek energije: Sleep mode
- tehnologija proti zatikanju: 100% Jam free
- velikost vhodne reže: A3
- teža: 6,7 kg
- dimenzije: 121 x 546 x 172 mm
- garancija: 2 leti

Posebne lastnosti:
- preprečuje zastoje ob uporabi žepkov za plastificiranje znamke Fellowes
- ob neuporabi se samodejno izklopi pa 30 minutah kar zmanjša porabo energije
- tehnologija avtomatično zazna debelino žepka in temu primerno v trenutku nastavi napravo
- z InstalHeat tehnologijo vedno pripravljen za plastificiranje že v 60 sekundah

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.