Bela, respiratorna maska za obraz za zaščito pred prahom in virusi KN95. Zaradi 4-slojnega filtrirnega sistema preprečuje vstop bakterijam in virusom z učinkovitostjo večjo kot 95%. Zaradi unikatne oblike se popolnoma prilega obrazu.
Proizvajalec: RAZNO
26,96 €
Zaloga 20
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 1000000000002
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka HIGIENSKA MASKA FFP2 KN95 5/1

- 4-slojni filtrirni sistem preprečuje vstop bakterijam in virusom z učinkovitostjo večjo kot 95%.
- Zaradi unikatne oblike se popolnoma prilagaja obrazu.
- Zaščitna maska je primerna za večkratno uporabo in jo lahko nosite precej daljše obdobje, kot ostale, npr. kirurške maske.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.