Set predalnikov IMPULS je opremljen s 4 predalniki, ki jih krasi moderen design in omogočajo hrambo dokumentov do dimenzije A4/C4. V kakovostno izdelanem ohišju opremljenim z gumijastimi podstavki, kar ohišju daje še posebno stabilnost, so odprti predalniki. Ti imajo poseben zatič, kar onemogoča izpadanje predalov iz ohišja. Setu so priložene tudi velike nalepke za označevanje predalnikov.
Proizvajalec: HAN
Izberi barvo:
31,00 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4012473101807
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka HAN PREDALNIK IMPULS

- dimenzije ohišja (Š x V x G): 294 x 235 x 368 mm
- notranje mere predalov (Š x V x G): 240 x 37 x 325 mm
- za hrambo dokumentov do formata C4
- štirje odprti predali z zatičem, ki onemogočajo izpad predalov iz ohišja
- priložene nalepke za označevanje predalov
- gumijasti podstavki za stabilno postavitev na mizo

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.