Set predalnikov IMPULS je opremljen s 4 predalniki, ki jih krasi moderen design in omogočajo hrambo dokumentov do dimenzije A4/C4. V kakovostno izdelanem ohišju opremljenim z gumijastimi podstavki, kar ohišju daje še posebno stabilnost, so odprti predalniki. Ti imajo poseben zatič, kar onemogoča izpadanje predalov iz ohišja. Setu so priložene tudi velike nalepke za označevanje predalnikov.
Proizvajalec: HAN
Izberi barvo:
33,86 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4012473101807
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka HAN PREDALNIK IMPULS

- dimenzije ohišja (Š x V x G): 294 x 235 x 368 mm
- notranje mere predalov (Š x V x G): 240 x 37 x 325 mm
- za hrambo dokumentov do formata C4
- štirje odprti predali z zatičem, ki onemogočajo izpad predalov iz ohišja
- priložene nalepke za označevanje predalov
- gumijasti podstavki za stabilno postavitev na mizo

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.