HAN Allison Smart-Box Plus je funkcionalen, večnamenski predalnik uporaben tako doma kot v pisarni izdelan iz visokokakovostne plastike, ki prihaja v resnično širokem naboru barv. Več o predalnikih lahko preberete na: https://allisons-world.de/home#my-strength
Proizvajalec: HAN
Izberi barvo:
56,12 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4012473110007
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka HAN PREDALNIK ALLISON SMART-BOX PLUS

- visokokakovostna plastika visokega sijaja, ABS
- dva izvlečna predala
- odstranljivi separatorji
- možnost modularnega sestavljanja
- kompatibilen s serijo Allison Smart-Box
- možnost pranja v pomivalnem stroju
- primerno tudi za shranjevanje hrane
- gumijaste nogice prijazne do pohištva
- pokrov je mogoče uporabiti kot pladenj
- odprtina za kabel
- dimenzije (ŠxGxV): 260 x 195 x 190 mm
- notranje dimenzije predala: 235 x 180 x 50 mm

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.