Trajnostno proizveden grafitni svinčnik Milan FSC® Natur HB z radirko. Premer grafitne mine: 2,2 mm. Svinčnik srednje trdote (HB) je primeren za pisanje, risanje in ima obliko šestkotnika. Poteze s svinčnikom so enakomerne. Mina se ne lomi, saj je na pritrjena na leseni del svinčnika (Lead Protection System-LPS). Svinčnik je proizveden iz trajnostnega lesa in ima certifikat FSC® C156918 (Forest Stewardship Council®).
Proizvajalec: MILAN
0,51 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8411574087694
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni trajnostni svinčnki z radirko Milan FSC® Natur HB

- svinčnik je proizveden iz trajnostnega lesa in ima certifikat FSC® C156918
- material: trajnostni les - certifikat FSC®
- konica je odporna proti lomljenju (Lead Protection System-LPS)
- naravna barva lesa
- šestkotna oblika
- z radirko
- trdota: HB

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.