Po uspehu prejšnjih posebnih limitiranih izdaj, Caran d'Ache in Nespresso - dve švicarski ikoni, pišeta novo poglavje v zgodovini recikliranja. Zaradi skupnega prizadevanja za inovacije in spoštovanja okolja, sta že 5. leto zapored pripravila ekskluzivno ponudbo, 2. omejena serija. Nov, inovativen plod trajne zveze.

Že drugo leto zapored je v ospredju les. Nova vrsta lesa za nov komplet treh grafitnih svinčnikov. Nežno rožnato obarvana cedra s certifikatom FSC, izboljšana z brezbarvnim mat lakom na vodni osnovi, in minco iz 100 % naravnega svinca, ki ga sestavlja 25 % reciklirane kavne usedline. Tri "kapsule svinčnika" so okrašene v barvah kovinskih kapsul: oker, zelena in zlata.

Natančno izdelani svinčniki zagotavljajo gladke in skladne črte, ter so v okolju prijazni embalaži, zato so elegantna in ekološko ozaveščena izbira za vsako ustvarjalno prizadevanje.

Reciklirana zgodba je v vaših rokah!

Proizvajalec: Caran d'Ache
19,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 7630002350235
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Grafitni svinčniki Caran d’Ache Nespresso No.2 FSC darilni set 3/1

- šestkotni grafitni svinčnik
- barva: oker, zelena, zlata
- material: cedrov les
- certifikat FSC
- minca: iz reciklirane kavne usedline in naravnega svinca
- trgota mince: HB

Grafitni svinčnik
- posebna omejane izdaja
- 8-slojni šestkotni grafitni svinčnik
- Graviran napis: "Zgodba o recikliranju je v vaših rokah"
- Minca: iz 100% naravnega svinca in 25% reciklirane kavne usedline
- Okrašen vrh svinčnika s 3 kovinskimi barvnimi kapsulami: oker, zelena, zlata
- Les: Cedra s certifikatom FSC™ (Forest Stewardship Council)
- Obdelava lesa: z brezbarvnim mat lakom na vodni osnovi

Darilna embalaža
- Kartonska škatlica s predalom, okrašena z identiteto serije
- Pakirano v unikatni elegntni darilni embalaži, primerno za darilo
- Okolju prijazna embalaža: iz 100 % recikliranega kartona, ki ga je mogoče reciklirati
- Dimenzije: 200 x 620 x 20 mm
- Teža: 60 g

Pravni standardi
- Zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made
- Oznaka: Swiss Wood
- Ref. 341.103

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.