Uživate, ko poslušate glasbo medtem, ko igrate igre na računalniku oz. gledate videoposnetke? Doživite glasbo z večpredstavnostnim zvočniškim sistemom Companion® 2 Serije III. Uživali boste v zmogljivostih, ki so neprimerno boljše od vaših PC zvočnikov. To je osnovni in cenovno najbolj dostopen računalniški sistem zvočnikov. Večpredstavnostni sistem zvočnikov Bose® Companion® 2 je kakovostna in elegantna posodobitev običajnih računalniških zvočnikov. Nadgradite svoj sistem – dodajte računalniku vašo noto.
Proizvajalec: Bose
134,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 17817602822
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Glasbeni sistem za računalnik Bose Companion 2 serija III multimedija

Kakovostni zvok na dosegu roke

Do računalnika lahko dostopate do sveta zabave. Bose® inženiring poskrbi, da vse to slišite s samo dvema zvočnikoma. Edinstvena digitalna obdelava signala daje konstantno čist, poln zvok pri poljubni glasnosti. Tako boste uživali v svoji najljubši glasbi, videoposnetkih in pretakanju vsebine še bolj kot prej.

Glasbeni sistem za računalnik Bose Companion 2 serija III multimedija

Razširite predstavo

Sedite za računalnik ali prenosni računalnik in se pripravite, da boste slišali zvok, ki se zdi, da presega dejanske zvočnike. Zvok je prostoren in resničen, kar omogoča stereo digitalno vezje TrueSpace®. 

Doživite glasbo

Ne poslušajte samo glasbe, iger in videov – občutite jih. Zahvaljujoč zasnovi zvočnikov boste opazili globino in delovanje in natančnost zvoka.

Enostavna nastavitev – Vse kar potrebujete je v pakiranju, priklop v eni minuti. Gumb za glasnost in vtičnica za slušalke sta na desnem zvočniku.

Razširite vašo zabavo – Na zadnji strani imate še dodatni avdio vhod za priklop drugih naprav, kot so npr. iPad in Iphone

Prednosti izdelka:
- integrirana zasnova sistema zagotavlja visoko kakovost delovanja, saj so ojačevalniki in zvočniki načrtovani skupaj in medsebojno prilagojeni za izredno kakovost reprodukcije zvoka.
- patentirana vezja Bose za obdelavo stereo signala TrueSpace® razširijo zvočno sliko, ki jo dajejo namizni zvočniki, ki stojijo blizu skupaj. To izboljša doživetje zvoka, saj je zvok slišati, kot da prihaja iz okolja, ki je širše od uporabljenih dveh zvočnikov.
- v ZDA patentirana vgrajena obdelava signalov samodejno uravnava tonsko ravnovesje – tudi pri majhni glasnosti –, tako da je glasba živa in ima globoke base pri vseh glasnostih, govor pa je vedno slišati naraven.
- aktivno elektronsko izenačevanje uravnoveša izhodni signal pri različnih frekvencah, kar skrbi za naravno tonsko ravnovesje in jasnost po celotnem zvočnem spektru.
- kompresijska vezja preprečujejo neželena popačenja, tako da je glasba slišati naravna tudi pri veliki glasnosti.
- dva vhoda omogočata uporabo sistema z računalnikom in prenosnim predvajalnikom CD, MP3 ali drugim virom zvoka, neodvisno ali hkrati.
- satelitski zvočniki so magnetno oklopljeni, da so preprečene motnje na monitorju ali škoda na magnetnih medijih.
- priročna postavitev nadzornih elementov in priključkov na enem od zvočnikov zagotavlja preprost dostop do nadzornih elementov in priključka za slušalke.

Komponente in dimenzije:
- dva zvočnika: vsak 8 x 19 x 15 cm
- barva: črna

Bose zvočniki - računalniški zvočniki
Segment produktov - zvočniki za računalnik

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.