Giljotina za rezanje papirja omogoča hitro in natančno rezanje papirja. Rezilo je narejeno iz kaljenega, nerjavečega jekla, kar omogoča ostrino in dolgo življenjsko dobo rezila (nekaj let redne uporabe). Uporaba je enostavna in varna. Ima kovinsko protizdrsno podlogo, naenkrat pa lahko odrežete do 8 listov. Rezalna površina znaša 420 x 175 mm, rezalna dolžina pa 320 mm.
Proizvajalec: DAHLE
65,89 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885005027
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka GILJOTINA DAHLE HOBBY 502, 320mm

- Giljotina za rezanje papirja
- Rezalna dolžina: 320 mm
- Površina plošče: 420 x 175 mm
- Kapaciteta rezanja: do 8 listov
- Višina papirja: 0,8 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.