Giljotina za rezanje papirja omogoča hitro in natančno rezanje papirja. Rezilo je narejeno iz kaljenega, nerjavečega jekla, kar omogoča ostrino in dolgo življenjsko dobo rezila (nekaj let redne uporabe). Uporaba je enostavna in varna. Ima kovinsko protizdrsno podlogo, naenkrat pa lahko odrežete do 8 listov. Rezalna površina znaša 420 x 175 mm, rezalna dolžina pa 320 mm.
Proizvajalec: DAHLE
65,89 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885005027
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka GILJOTINA DAHLE HOBBY 502, 320mm

- Giljotina za rezanje papirja
- Rezalna dolžina: 320 mm
- Površina plošče: 420 x 175 mm
- Kapaciteta rezanja: do 8 listov
- Višina papirja: 0,8 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.