Giljotina za rezanje papirja omogoča hitro in natančno rezanje papirja, plastike, usnja, kartona, kovinskih lističev in podobnih materialov. Rezilo je narejeno v Solingenu iz kaljenega, nerjavečega jekla, kar omogoča ostrino in zelo dolgo življenjsko dobo rezila. Uporaba je enostavna in varna. Ima kovinsko protizdrsno podlogo, nastavljivo ročko za hitro nastavljanje formata papirja, vrtljivo varovalo rezila, naenkrat pa lahko odrežete do 30 listov. Rezalna površina znaša 513 x 365 mm, rezalna dolžina pa 460 mm.
Proizvajalec: DAHLE
706,45 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885242576
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka GILJOTINA DAHLE 867, 460mm

- Giljotina za rezanje papirja
- Avtomatsko vrtljivo varovalo
- Rezalna dolžina: 460 mm
- Površina plošče: 513 x 365 mm
- Kapaciteta rezanja: do 30 listov
- Višina papirja: 3,5 mm
- Kovinska rezalna plošča s protizdrsno podlogo
- Praktične črte za natančnejše rezanje
- Ergonomsko oblikovan ročaj
- Močno držalo rezila za optimalno vodenje zgornjega rezila
- Jekleno zgornje in spodnje rezilo, izdelani v Solingenu (možno ponovno brušenje rezil)
- Avtomatsko vpenjanje
- Izvlečna pomoč za rezanje trakov enake širine
- Nastavljiva ročica za hitro nastavljanje formata papirja
- Praktična ročaja za lažje prestavljanje giljotine
- Primerna za rezanje papirja, plastike, usnja, kartona, kovinskih lističev...

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.