Giljotina za rezanje papirja omogoča hitro in natančno rezanje papirja, plastike, usnja, kartona, kovinskih lističev in podobnih materialov. Rezilo je narejeno v Solingenu iz kaljenega, nerjavečega jekla, kar omogoča ostrino in zelo dolgo življenjsko dobo rezila. Uporaba je enostavna in varna. Ima kovinsko protizdrsno podlogo, nastavljivo ročko za hitro nastavljanje formata papirja, naenkrat pa lahko odrežete do 35 listov. Rezalna površina meri 440 x 265 mm, rezalna dolžina pa 360 mm.
Proizvajalec: DAHLE
374,15 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885005614
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka GILJOTINA DAHLE 561, 360mm

- Giljotina za rezanje papirja
- Rezalna dolžina: 360 mm
- Površina plošče: 440 x 265 mm
- Višina papirja: 2,5 mm
- Kapaciteta rezanja: do 35 listov
- Ustreza GS varnostnim pravilom

 

POVEZAVA DO YT KANALA

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.