Giljotina za rezanje papirja omogoča hitro in natančno rezanje papirja, plastike, usnja, kartona, kovinskih lističev in podobnih materialov. Rezilo je narejeno v Solingenu iz kaljenega, nerjavečega jekla, kar omogoča ostrino in zelo dolgo življenjsko dobo rezila. Uporaba je enostavna in varna. Ima kovinsko protizdrsno podlogo, nastavljivo ročko za hitro nastavljanje formata papirja, naenkrat pa lahko odrežete do 15 listov. Rezalna površina meri 450 x 285 mm, rezalna dolžina pa 340 mm.
Proizvajalec: DAHLE
167,81 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885005331
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka GILJOTINA DAHLE 533, 340mm

- Giljotina za rezanje papirja
- Rezalna dolžina: 340 mm
- Površina plošče: 450 x 285 mm
- Višina papirja: 1,5 mm
- Kapaciteta rezanja: do 15 listov
- Ustreza GS varnostnim pravilom

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.