Alkoholno razkužilo za dezinfekcijo rok v obliki gela, za lažji in bolj učinkovit nanos v praktični obliki z dozirnikom. Namenjeno je higienskemu razkuževanju rok. Z vsebnostjo več kot 70 % alkohola učinkovito uničuje bakterije in viruse. Narejen skladno s smernicami svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.
Proizvajalec: RAZNO
8,60 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 3838899000408
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka GEL ZA RAZKUŽEVANJE ROK DR. HOUSE 70%, dozirka

- Polnjenje: 500 ml v plastenki s pumpico

GEL ZA DEZINFEKCIJO ROK, DR. HOUSE , 500ml s pumpico

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.