Lahka in prilagodljiva folija z zračnimi mehurčki dimenzije 10 x 4 mm, ki je primerna za pakiranje in zaščito vseh vrst produktov. Zagotavlja učinkovito zaščito izdelka ob minimalnem povečanju teže in volumna. Je vodoodporna in omogoča ponovno uporabo.
5,14 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 0715120104933
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FOLIJA Z ZRAČNIMI MEHURČKI MINI ROLA 1m x 5m

- Dvoslojna folija z zračnimi mehurčki izdelana iz okolju prijaznega polietilena
- Zagotavlja odlično zaščito izdelkov pred udarci, vremenskimi vplivi ter umazanijo
- Širina folije: 1 m
- Dolžina navitja: 5 m
- Velikost zračnih mehurčkov: 10 x 4 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.