Kvalitetni barvni flomastri namenjeni kreativnemu ustvarjanju v šolah, podjetjih in prostem času. Flomastri imajo dvojno konico, tanka konica služi za risanje kontur debele konica pa za barvanje večjih površin. Konice so zelo trpežne in odporne na pritisk. Madeži črnila se odstranijo s pranjem. V paketu je 24 flomastrov različnih barv.
19,81 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 9014400103538
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FLOMASTRI SUPERSTAR, DUO 24/1 JOLLY, 4425-0002

- flomastri v intenzivnih živih barvah
- dvojna konica: tanka za risanje kontur, debele za barvanje površin
- vzdržljive robustne konice odporne na pritisk
- debelina pisala 9,5 mm
- dolžina pisala 177 mm
- madeži črnila se odstranijo s pranjem
- v paketu je 24 flomastrov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.