Kvalitetni set barvnih flomastri namenjeni kreativnemu ustvarjanju v šolah, podjetjih in prostem času. Odlikuje jih ergonomska trikotna oblika z izbočenimi pikami, kar zagotavlja varen oprijem. So v svetlih barvnih odtenkih, črnilo je na osnovi barvil za živila in se lahko spira z večine tkanin. Konica je močna in zdrži do 3 kg pritiska ter ohranja svojo obliko. V paketu je 10 flomastrov različnih barv.
Proizvajalec: FABER CASTELL
4,25 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4005401553106
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Flomastri Faber Castell Grip 155310 set 10/1

- flomastri v intenzivnih živih barvah
- vzdržljiva robustna konica odporna na pritisk do 3 kg
- patentirano držalo flomastra z gumijastimi točkami (soft grip) za nedrseč oprijem
- madeži črnila se odstranijo s pranjem
- v paketu je 10 flomastrov

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.