Spremenite konec svoje zgodbe! Spremenite razmišljanje in svojo zgodbo napišite znova… Z uporabo Frixion Colors se lahko prepustite domišljiji, rišete in barvate in če vam karkoli ni všeč, preprosto zbrišete in začnete znova. Frixion Color je več kot flomaster s tekstilno konico,je kot čarobna palica, s katero spreminjate zaključek zgodbe. Set 6-tih Radirke se nahajajo na pokrovu pisala in jih je enostavno odstraniti. Flomastri rišejo s črto debeline 0,63 mm.
Proizvajalec: PILOT
10,17 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505423871
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Flomaster piši-briši Pilot Frixion Colors SW-FC-S6 set 6/1

- Set šestih flomastrov s tekstilno konico
- Debelina črte: 0,63 mm
- Velikost konice: 2,5 mm
- Omogoča udobno pisanje, risanje in barvanje ter enostavno brisanje in korigiranje

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.