Permanentni markerji, ki rešijo iz vseh zagat pisanja po gladih površinah. Primerni so za pisanje in označevanje skoraj na vseh površinah. Še posebej so odporni na kamnu, lesu, kovini, steklo, cd-jih, dvd-jih. Posebna radirka zagotavlja brisanje s skoraj vseh gladkih površin. Odlično odporni na svetlobo.
Proizvajalec: FABER CASTELL
Izberi barvo:
1,41 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4005401525219
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Marker Faber-Castell OHP-CD 152521 Plus M

Visoko kakovostno pisalo proizvajalca Faber Castell je idealno za pisanje in oblikovanje. Odlikuje ga kovinski vrh in visoko odporno črnilo za risanje, ki je vodotesno, brez vonja in brez kislin. Širina konice je M.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.