Mobilna Flipchart magnetna bela tabla na koleščkih Nobo Impression Pro Mobile Piranha, je prenosljiva tabla z jeklenim mobilnim stojalom s sodobnim ozkim in nevsiljivim okvirjem poveča prostor na tabli, s poličko za markerje za belo tablo, ki se nahaja pod tablo, tako da ne posega v površino table. Tabla je nastavljiva po višini z zaklepnimi kolesi za dodatno stabilnost. Inovativna palica za trganje papirja omogoča preprosto in enostavno odstranjevanje. Tehnologija jeklene magnetne površine bele table zagotavlja večjo izbrisljivost za zmerno uporabo.
Proizvajalec: Nobo
379,57 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5028252170918
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Flipchart mobilna magnetna tabla na koleščkih Nobo Piranha 70 x 100 cm

- mobilna tabla na 5-ih kolesih, ki se jih lahko zaklene
- magnetna površina za pisanje z markerjem za belo tablo
- velikost pisalne površine 100 x 70 cm
- polička za shranjevanje markerjev in magnetov
- nastavljiva po višini od 1056 mm do največ 2001 mm
- garancija na površino: 15 let
- dimenzije: 125.5 x 84.4 x 18.5 cm
- teža: 18.3 kg

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.