Blok listov namenjen uporabi na flipchart tablah in stojalih. 20 belih karo listov 80g papirja dimenzij 68 x 99 cm ima na zgornji strani perforacijo, ki omogoča lažje trganje listov. Prav tako imajo listi na zgornji strani luknje s pomočjo katerih se listi pritrdijo na na nosilec.
Proizvajalec: DAHLE
8,31 €
Zaloga 4
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4007885950372
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FLIPCHART KARO PAPIR 68X99 20L DAHLE

- Mere: 68 x 99 cm
- 80g papir
- Barva: bela karo vzorec
- 20 listov
- Perforacija
- Luknje za namestitev na nosilce

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.