Kvaliteten etui za vizitke s 4-rinčnim mehanizmom in indeksom od A-Z Donau, ki vsebuje 15 vložnih map za shranjevanje vizitk, modre barve, prevlečen s polipropilensko folijo.
Proizvajalec: DONAU
8,17 €
Zaloga 2
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498048312
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ETUI ZA VIZITKE PP 40L ZA 150 VIZITK INDEX

- Prevlečen s polipropilensko folijo debeline 100 µm
- Štiririnčni mehanizem zagotavlja optimalni izkoristek kapacitete.
- Premer rinke: 20 mm
- Vsebuje 15 vložnih map v katere lahko skupaj spravite 150 vizitk
- Možnost dodajanja vložnih map (do največ 500 shranjenih vizitk)
- Velika kapaciteta in visoka kvaliteta mehanizma zagotavljata dolgotrajno uporabo
- Mere: 171x319 mm
- Z indeksom A-Z

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.