Avery Zweckform sijajne transparentne etikete L7782-25, 63.5 x 38.1 mm, so narejene iz kompaktne poliestrske folije. V zavitku je 25 listov, vseh etiket je 525. Odporne so na umazanijo, temperaturo od -20 °C do +80 °C in trganje, lahko se jih tudi poškropi z vodo. Samolepilne etikete so primerne za tiskanje z običajnimi barvnimi in črno-belimi laserskimi tiskalniki.
Proizvajalec: ZWECKFORM
40,17 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4004182252529
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Etikete Zweckform L7780 40MM okrogle 25/1

Velikost: 63,5 x 38,1 mm
Vsebinaetiket: 525 / listov: 25
Vrsta tiskalnika: črno/bel laser, barvni laser
Številka proizvoda v programu: L7782
Vrsta: lepilapermanentno
Barva: transparentna
Površina: sijajna
Material: poliester
Teža: 70 g/m²
Lastnost materiala: odporne na vremenske razmere, temperaturno obstojne, odporne na vlago, odbija vodo in umazanijo
Format: A4
Okolju prijazno CO2 neutral, brez PVC

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.