Avery Zweckform bele odstranljive etikete za registratorje L4760REV-20 v velikosti 38 x 192 mm imajo zanesljiv in dober oprijem na vseh standardnih registratorjih, na primer: Leitz, Elba, Esselte, Mehle, Herlitz in Bene ter so enostavno odstranljive. Inovativna tehnologija ultragrip zagotavlja izjemno natančno postavitev lista z etiketami v tiskalniku in tiskanje brez zastoja. Tiskanje z laserskimi tiskalniki je bilo testirano in potrjeno s strani TÜV SÜD. V zavitku je 175 etiket.
Proizvajalec: ZWECKFORM
16,58 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 40041820447606
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ETIKETE ZWECKFORM L4760 192x38 mm

- Etikete primerne za opremo hrbtišč ozkih registratorjev (npr: Leitz, Elba, Esselte)
- Etikete so popolnoma neprosojne, imajo zanesljiv oprijem, po odstranitvi ne puščajo nobenih ostankov
- Izjemno natančno postavitev lista z etiketami v tiskalniku in tiskanje brez zastoja zagotavlja inovativna tehnologija ultragrip
- Tiskanje z laserskimi tiskalniki je bilo testirano in potrjeno s strani TÜV SÜD
- Pakiranje vsebuje 25 pol
- Velikost nalepke: 38 x 297 mm
- Št. nalepk na poli: 7

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.