Marker Label TT Termal Transfer etikete roli so namenjene označevanju izdelkov in embalaže, izpisu logističnih podatkov za hrambo v dalješem obdobju. Za tisk na etikete Marker Label TT se priporoča uporabo Ribonov, ki podaljšajo obstojnost tiskane barve (12 mesecev in več!). Močno lepilo na samolepilnih etiketah je permanentno z odlično sprimnostjo. Etikete so navite na tulec premera 25 mm, širina role znaša 100mm ± 0,5 mm. Marker Label etikete so primerne so tudi za uporabo na tiskalnikih, ki zahtevajo premer tulca 25 mm, saj je temu prilagojeno število etiket na roli. Na kolutu je 250 etiket.

Zagotavljamo kvalitetne etikete in redno dobavo. Z uporabo kvalitetnih etiket se lahko posledično podaljša življenjska doba tiskalnikov, zmanjša zastoje ali celo zmanjša stroške tiskanja.
V kolikor želenege dimenzije etiket ni v ponudbi, vas naprošamo, da nas kontaktirajte in pripravili vam bomo individualno ponudbo: [email protected] ali telefon 051 222 980. > Obrazec za individualno izdelavo etiket <

Proizvajalec: Marker Label
5,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5705831109996
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Etikete TT Termal Transfer v roli 100 x 74 mm 250/1

- Marker Label TT (Termal Transfer) etikete namejnene označevanju izdelkov in embalaže za daljše obdobje
- primerne za označevanje paketov, embalažbe, ki se skladiščijo 12 mesecev in več
- zgornji premaz (neposreden tisk brez uporabe TTR folij)
- priporoča se uporaba tiska Ribonov, ki zagotavlja dalšo obstojnost tiskane barve
- premer tulca: Fi:25 mm
- Širina role: 100 mm
- na kolutu je 250 etiket

>Obrazec za individualno izdelavo etiket <

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.